web analytics

Këlyshë Puppies për Shitje - Puppies vogël, lodër, këlyshë, këlyshë

Këlyshë Puppies Për Shitje, Mësimdhënie, Lodra të Vogla dhe Qenie miniaturë për Birësim dhe Shpëtim nga të 50 shtetet. Përfshirë Yorkie, Chihuahua, Morkie, Maltese, Poodle, Labradoodle, Cockapoo, Maltipoo, Pomeranian, Shih Tzu, Blue Sable Bulldog French, Heeler, Chow Chow Dog dhe më shumë. Më poshtë do të gjeni Spotlights të racave në shumë prej racave të mësuesve, miniaturave dhe mini qenve. Ne kemi përfshirë shumë informacione për t'ju ndihmuar në kërkimin tuaj për shoqëruesin e përsosur për familjen tuaj.

Këlyshë Puppies Shitje në Alabama AL

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Alabama, AL.

Mësuese Yorkie

Këta qen mund të jenë të vegjël, por ata kanë personalitete më të ëmbla. Terri i Xheleshirit me madhësi xhepi mund të hipë në një çantë dhe të bëjë qenin e përsosur të xhiron. Ata lehin me zhurma të larta dhe mund të jetojnë 12-15 vjet. Madhësia ndryshon, por 2-5 lbs kanë të drejtë për madhësinë e mësimdhënies.

Këlyshë Puppies Shitje në Alaska AK

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Alaska, AK.

Mësimdhënësi Chihuahua

Kajsi i vogël Chihuahua është me të vërtetë një qen i vogël. Ato mund të jenë aq të vogla sa 2 deri në 4 lbs dhe konsiderohen mësime. Ata kanë tendencë të lehin më shumë se racat e tjera dhe mund të jenë një qen me një person. Shumica pëlqejnë të shajnë dhe të bëjnë qen të shkëlqyeshëm. Shoqërojini ato me gjithë familjen herët nëse është e mundur. Ngjyrat përfshijnë ngjyrën e zezë, të bardhë, fawn, krem, çokollatë, ari dhe shumë më tepër variacione, duke përfshirë merle dhe kjo racë vjen si në versionet me flokë të gjatë ashtu edhe me flokë të shkurtër.

Këlyshë Puppies Shitje në Arizona AZ

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Arizona, AZ.

Mësuese Pomeraneze

Kungujsh Pom është një qen i vogël, aktiv dhe i çmuar. Ata kanë tendencë të peshojnë midis 2 dhe 5 lbs për t'u konsideruar madhësia e mësimdhënies. Ato vijnë në një larmi ngjyrash duke përfshirë të kuqe, portokalli, të bardhë ose krem, blu, kafe, të zezë, me disa që janë të vecantë. Ata janë të pafytyrë, miqësorë dhe kanë nevojë për stërvitje si të gjitha racat.

Këlyshë Puppies Shitje në Arkansas AR

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Arkansas, AR.

Pupë mësimi

Kjo racë është një variant i madhësisë jozyrtare të Poodle. Quhet edhe Toy Poodle. Ata bëjnë shokë të shkëlqyeshëm si për individë ashtu edhe për familje. Inteligjent, i dashur, besnik dhe social. Ato vijnë në shumë ngjyra duke përfshirë të zezë, argjend, blu, gri, kajsi, bezhë, kafe, të kuqe dhe të bardhë. Ato kanë tendencë të jenë 10 inç ose më të vogla, dhe nën 5 kile në peshë që të konsiderohen aftësuese ose madhësia e lodrave.

Këlyshë Puppies për Shitje në California CA

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Kaliforni, CA.

Mësim Malteze

Mësimi Malucisht është një emër i dhënë përmasave më të vogla të racës tashmë mini. Ata janë lojërues dhe plot energji deri sa të vijë koha e gjumit. Kjo racë bën një qen të shkëlqyeshëm dhe ju mund t'i mbani ato në çantën tuaj nëse janë mjaft të vogla. Ata jetojnë mirë në një apartament, por mbani mend që të gjitha racat kanë nevojë për stërvitje. Maltezia e mësimit ka tendencë të jetë midis 2 dhe 4 lbs.

Këlyshë Puppies Shitje në Kolorado CO

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Kolorado, CO.

Maltipoo për mësim

Ky qen hibride i projektuesit vjen nga shumimi i qenit Poodle dhe Maltese. Maltipoo i butë është i butë dhe i dashur, që dihet se është qen i shkëlqyeshëm i familjes dhe mund të trajnohet të jetë qen terapie për shkak të disponimit të tyre të ëmbël. Ngjyrat përfshijnë argjend, të zi, të bardhë, krem ​​të zi, gri, kafe të lehta dhe më shumë. Vlerësimet prej 8 deri 14 inç të gjatë dhe 5-15 lbs përgjithësisht konsiderohen madhësia e mësimdhënies.

Këlyshë Puppies për Shitje në Connecticut CT

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Connecticut, CT.

Mësues Schnauzer

Kjo racë miniaturë ka tendencë të peshojë nën 7 to për të konsideruar madhësinë e mësimdhënies. Zakonisht ata janë të rregulluar mirë dhe pëlqejnë të luajnë dhe argëtohen. Ata janë kureshtarë dhe vigjilentë por bëjnë edhe një qen të shkëlqyeshëm ose qen kolltuku. Ngjyrat përfshijnë të bardha, kripë dhe piper, të zezë me shenja të bardha, argjend platini, piper mëlçi, të zezë dhe argjend, çokollatë ose mëlçi dhe shumë më tepër. Kjo racë mini gjithashtu ka nevojë për stërvitje dhe kujdes të duhur vet për të jetuar një jetë të gjatë 12-14 vjet.

Këlyshë Puppies Shitje në Delaware DE

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Delaware, DE.

Mësues Morkie

Morkie është një projektues ose hibrid që u krijua duke mbarështuar në Territorin Maltese dhe Yorkshire. Me të dy racat që janë madhësia e lodrave, versioni i mësimit vjen nga shumimi i prindërve më të vegjël. Madhësia e mësimit ka tendencë të jetë 3 deri në 5 lbs. Ata bëjnë qentë e shkëlqyeshëm dhe duan të luajnë dhe vrapojnë. E shkëlqyeshme për fëmijët dhe familjet, me kusht që të shoqërohen mirë që nga lindja. Disa ngjyra përfshijnë të zezë, kafe, të zezë dhe të bardhë, ari dhe të zi dhe ari. Mjaft i vogël për të mbajtur në një çantë dhe mjaft lozonjare për shëtitje të shkurtra.

Këlyshë Puppies për Shitje në Florida FL

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Florida, FL.

Bulldog frëngjisht për mësime

Kjo racë miniaturë zakonisht merr termin e mësimit duke qenë në rangun e peshës 10-14 lb. Lartësia është rreth 11-12 inç. Francezja është dinjitoze dhe mund të jetë kokëfortë por shumica duan të duan dhe të dashurohen. Ato vijnë në shumë ngjyra duke përfshirë jargavanin e rrallë, çokollatën, blu dhe fawn, të zezë, sable, blu, të zezë dhe tan dhe më shumë. Ata janë një racë e gjallë që ka nevojë për stërvitje çdo ditë. Shëtitjet e shkurtra në park ose luajtja në shtëpi janë ide të shkëlqyera. Ata pëlqejnë të përtypin lodra dhe si me çdo race, duhet të vizitoni veterinerin tuaj çdo muaj për një kontroll.

Këlyshë Puppies Shitje në Gjeorgji GA

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Gjeorgji, GA.

Këlyshë Puppies Shitje në Hawaii HI

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Hawaii, HI.

Këlyshë Puppies për Shitje në Idaho ID

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Idaho, ID.

Këlyshë Puppies për Shitje në Illinois IL

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Illinois, IL.

Këlyshë Puppies për Shitje në Indiana IN

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Indiana, IN.

Këlyshë Puppies Shitje në Iowa IA

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Iowa, IA.

Këlyshë Puppies Shitje në Kansas KS

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Kansas, KS.

Këlyshë Puppies për Shitje në Kentucky KY

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Kentucky, KY.

Këlyshë Puppies Shitje në Luiziana LA

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Luiziana, LA.

Këlyshë Puppies për Shitje në Maine ME

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Maine, ME.

Këlyshë Puppies për Shitje në Maryland MD

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Maryland, MD.

Këlyshë Puppies Shitje në Massachusetts MA

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Massachusetts, MA.

Këlyshë Puppies Shitje në Michigan MI

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Michigan, MI.

Këlyshë Puppies për Shitje në Minnesota MN

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Minesota, MN.

Këlyshë Puppies Shitje në Mississippi MS

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Mississippi, MS.

Këlyshë Puppies për Shitje në Missouri MO

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Misuri, MO.

Këlyshë Puppies Shitje në Montana MT

Puppies dhe Qentë për mësues për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Montana, MT.

Këlyshë Puppies për Shitje në Nebraska NE

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Nebraska, NE.

Këlyshë Puppies për Shitje në Nevada NV

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Nevada, NV.

Këlyshë Puppies për Shitje në New Hampshire NH

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në New Hampshire, NH.

Këlyshë Puppies për Shitje në New Jersey NJ

Puppies dhe Qentë për mësues për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në New Jersey, NJ.

Këlyshë Puppies për Shitje në New Mexico NM

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në New Mexico, NM.

Këlyshë Puppies për Shitje në New York NY

Puppies dhe Qentë për mësues për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në New York, NY.

Këlyshë Puppies për Shitje në Karolinën e Veriut NC

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Karolinën e Veriut, NC.

Këlyshë Puppies për Shitje në Dakota Veriut ND

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në North Dakota, ND.

Këlyshë Puppies Shitje në Ohio OH

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Ohio, OH.

Këlyshë Puppies Shitje në Oklahoma OK

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Oklahoma, OK.

Këlyshë Puppies Shitje në Oregon OSE

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Oregon, OR.

Këlyshë Puppies Shitje në Pensilvani PA

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Pennsylvania, PA.

Këlyshë Puppies Shitje në Rhode Island RI

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Rhode Island, RI.

Këlyshë Puppies Shitje në Karolinën e Jugut SC

Puppies dhe Qentë për mësues për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Karolinën e Jugut, SC.

Këlyshë Puppies për Shitje në Dakota Jugut SD

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në South Dakota, SD.

Këlyshë Puppies për Shitje në Tenesi TN

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Tenesi, TN.

Këlyshë Puppies për Shitje në Texas TX

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Texas, TX.

Këlyshë Puppies për Shitje në Utah UT

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Utah, UT.

Këlyshë Puppies për Shitje në Vermont VT

Këlyshë Puppies dhe Dogs për Birësimi dhe Shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Vermont, VT.

Këlyshë Puppies për Shitje në Virginia VA

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Virginia, VA.

Këlyshë Puppies për Shitje në Uashington WA

Puppies dhe Qentë për mësues për birësim dhe shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Uashington, WA.

Këlyshë Puppies Shitje në West Virginia WV

Këlyshë Puppies dhe Dogs për Birësimi dhe Shpëtim nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në West Virginia, WV.

Këlyshë Puppies për Shitje në Wisconsin WI

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Wisconsin, WI.

Këlyshë Puppies për Shitje në Wyoming WY

Këlyshë Puppies dhe Dogs për birësimin dhe shpëtimin nga Breeders Dog dhe organizatat e shpëtimit në Wyoming, WY.

Makesfarë e bën një qenush kukull?

Siç tregohet nga Klubi Amerikan Kennel, qeniet mund të konsiderohen "mësime" në rast se ato peshojnë diku në intervalin prej dy dhe pesë paund, dhe matin më pak se 17 inç kur zhvillohen plotësisht.

Për më tepër, racat e "lodrave" përfshijnë çdo qen qen që peshon nën 15 kile, kështu që zorret e lepujve mund të shihen si një aspekt kryesor i marrëveshjes "lodër", gjithashtu

Në ç'masë jetojnë këlyshët e lepujve?

Në rast se e keni bërë eksplorimin tuaj në mënyrë efektive për të zbuluar qenësinë tuaj të mësimit, mund të përfundoni me një aleat për aq kohë sa 15 vjet.

Në përgjithësi, qeniet e Littler do të jetojnë më gjatë se racat më të mëdha, dhe sa herë që ju jepet trajtimi më i mirë i mundshëm, qenia juaj e mësuar mund të çojë gjithashtu një jetë të gjatë dhe të kënaqshme.

Whatfarë shumë kushtojnë qentë e vegjël të shkollës?

Si rrjedhojë, këta këlysh quhen "mësime" dhe ato shiten rregullisht me një kosto të fuqishme.

Whatfarë sasie kushton një qen i vogël i vogël dhe i vogël?

Kostoja e një race të këlyshëve të këlyshëve mund të kandidojë me lehtësi kudo diku në intervalin prej $ 750 dhe 2,000 $!

A duhet të ecni këlyshë këlyshësh?

Shëtitja e një qeni të vogël mësues është po aq e rëndësishme sa shëtitja e një race tjetër qenit.

Qëllimi themelor që qëndron pas kësaj është kjo qenush i vogël pavarësisht gjithçkaje që duhet ditë për ditë pjesë e ajrit të jashtëm.

Ndërsa shëtitja e tij nuk mund të kontrastohet me shëtitje të një poezie më të madhe, ajo kërkohet ende.

Cila është këlyshi më i shkëlqyer i lepujve?

Pupë mësimi

Pavarësisht nga madhësia (Mësuese, Lodër, Standard, Gjigande), raca Poodle është e dukshme të jetë një nga racat më të mprehta të pooch që shëtisin tokën sot.

Sa të mëdha marrin këlyshët e lepujve?

Në mënyrë joformale, një qenush i lepur është një zhurmë që është në çdo rast 1 vjeç dhe masa në 17 inç ose më pak.

Ata në përgjithësi vlerësojnë 4 paund ose më pak në zhvillim.

Sidoqoftë, askush nuk ka madhësi të kërkuar pasi që këlyshët e lepujve nuk janë racë e drejtuar apo autoritet.

Dofarë u duhen qengjave të rinj?

Qeniet e reja të mësuesve duhet të inkurajohen të hanë rutinë të pasura me fibra.

Kërkoni për ushqime të konservuar ose të thatë që përmbajnë fiksime si vezë, mish pule, produkte natyrale, vegjetale dhe yndyrna omega 3 të pangopura.

Në të njëjtën mënyrë, sigurohuni që ushqimi i gropës që ju zgjidhni përmban shurup Karo.

Qeniet e reja të mësuesve janë të prirura për glukozë të ulët dhe kjo rregullim mund të ndihmojë në ekuilibrin e asaj.

A këlyshët e lepujve leh shumë?

Merrni një hov në pronarin e njeriut, dhe ju do të zbuloni burimin e përgatitjes që inkurajoi qenin e vogël të lepujve të leh një pjesë të madhe me arsyetimin se jo të gjithë qenushët e lepujve leh një ton.

Disa njerëz goditën gozhdën në kokë - nuk ka të bëjë me racën, as për madhësinë e qenit.

Në rast se ju duhet të keni një qenush të qetë, të qetë, të mbajtur qetë dhe akomodues.

Cila qenush e vogël është më e lehtë për të thyer shtëpinë?

Schnauzers më të vegjël se normalë janë një nga racat më të lehta për të jetuar në shtëpi.

Disa qen të rinj madje do të strehohen kur të largohen nga shtëpia e riprodhuesit, padyshim, në rast se ju ndryshoni teknikën e përgatitjes (duke përdorur jastëkë dhe jo bar, për shembull), kjo do të pengojë paksa.

Udhëzime Inkurajuese:

Për shkak të këlyshëve të qenve të rinj, zhurmave të vogla dhe kapaciteteve të ngritura për të djegur kalori, këlyshët modestë dhe të mësuesve duhet të hanë më shumë se disa herë në ditë.

Ata duhet të hanë çdo 4-5 orë në të paktën dhe për dogmat shtesë TINY të reja. Ata duhet të hanë çdo 3-4 orë.

Numberfarë numri i llojeve të këlyshëve të këlyshëve ka?

Meqenëse racat e këlyshëve të puplave nuk peshojnë saktësisht standardin AKC për një racë lodrash, ju në fakt mund të keni ndonjë racë të quajtur një lepur.

Ajo që shumica e sulmuesve e konsiderojnë si një mësues është një fe e vogël që peshon nën 4 kile dhe qëndron nën 17 inç e gjatë.

Sipas këtyre standardeve, ekzistojnë vetëm 6 raca origjinale të Mësuesve.

Farë ushqeni një qenush kukull?

Këlyshët e mësuesve duhet të inkurajohen një ushqim të pasur me rutinë të pasur me fibra.

Kërkoni për ushqime të konservuar ose të thatë që përmbajnë fiksime si vezë, pulë, produkte organike, vegjetale dhe yndyrna omega 3 të pangopura.

Për më tepër, sigurohuni që ushqimi i qenit që ju zgjidhni përmban shurup Karo.

Fëmijët mësimdhënës janë të prirur ndaj glukozës së ulët dhe kjo rregullim mund të ndihmojë në ekuilibrin e saj.

Në këtë kohë, shumë mbarështues të qenve, shpëtim dhe strehimore do të dërgojnë në shtetet vijuese: Alabama AL - Alaska AK - Arizona AZ - Arkansas AR - California CA - Colorado CO - CT Connecticut - Delaware DE - Florida FL - Georgia GA - Hawaii HI - Idaho ID - Illinois IL - Indiana IN - Iowa IA - Kansas KS - Kentucky KY - Luiziana LA - Maine ME - Maryland MD - Massachusetts MA - Michigan MI - Minnesota MN - Mississippi MS - Missouri MO - Montana MT - Nebraska NE - Nevada NV - New Hampshire NH - New Jersey NJ - New Mexico NM - New York NY - North Carolina NC - North Dakota ND - Ohio OH - Oklahoma OK - Oregon OR - Pensilvania PA - Rhode Island RI - South Carolina SC - South Dakota SD - Tenesi TN - Texas TX - Utah UT - Vermont VT - Virginia VA - Washington WA - Washington, DC - West Virginia WV - Wisconsin WI - Wyoming WY - Na vjen keq që nuk dërgojmë në Hawaii HI.

Tags:

Mësues Pomeranez,
Mësuesja Yorkie,
Mësuesja Chihuahua,
Teacup Poodle,
Mësues Maltisht,
Mësues Maltipoo,
Teacup Schnauzer,
Mësues Morkie,
Bulldog Francez Mësues,
Mësuesja Yorkie Poo,
Pupp Mësues,
Teacup Pomsky,
Teacup Bichon Frize,
Mësues Havanese,
Teacup Cavapoo,
Cockapoo për Mësues,
Mësues Husky,
Teacup Pekingese,
Teacup Dachshund,
Mësimdhënësi Shih Tzu,
Mësues Papillon,
Mbreti kalorës i mësuesve Charles Spaniel,
Mësimdhënësi Yorkshire Terrier,
Mësimdhënia Bruksel Griffon,
Gjimnaz Kinez
Pinscher, Miniaturë Pinscher,
Mësues Italian Greyhound,
Mësues Goldendoodle,
Teacup Corgidor,
Mësues Cockeranian,
Mësues Borgi,
Beagle Teacup,
Mësimdhënësi Alaskan Klee Kai,
Terrier Ratup Mësues,
Mësues Chin Chin,
Mësues Pumi,
Mësimdhënësi Rus Tsvetnaya Bolonka,
Cuper Spaniel
Whipet e mësimdhënësve,
Mësimdhënësi Basenji,
Territori kufitar i mësimdhënies,
Teacup Boston Terrier,
Mësimdhënia Bruksel Griffon,
Terapia e mësimdhënies Cairn,
Cuper Spaniel
Mësuesja Jack Russell Terrier,
Mësues Norwich Terrier,
Teacup Pembroke Uellsisht Corgi,
Teacup Schipperke,
Territori Skocez Skuadër,
Teacup Shetland Sheepdog,
Mësimdhënësi Shiba Inu,
Territori i mëndafshtë për mësim,
Territori i Fox Fëmijës,
Mësuesi West Highland Highland Terrier,
Terupi Fox Teacup Wire,
Bulldog Mësuesish,
Bulldog Englishup Mësues,
Mësuesja Lhasa Apso,
Mini Goldendoodle,
Mini Bernedoodle,
Schnauzer miniaturë,
Buletini Amerikan Miniat,
Goldendoodle miniaturë,
Mini Bari Australian,
Miniatura Bernedoodle,
Bulldogge Miniature Olde English,
Miniaturë Corgi,
Bariu miniaturë gjerman,
Miniaturë Shiba Inu,
Collie Kufitare Miniature,
Bulldog Miniatik Francez,
Bulldog Miniatik English
Poodle miniaturë,
Beagle miniaturë,
Miniaturë Yorkie,
Chihuahua miniaturë,
Pomeranez miniaturë,
Poodle miniaturë,
Puc miniaturë,
Maltese Miniatisht,
Maltipoo miniaturë,
Pomsky miniaturë,
Bulldog Miniatik Francez,
Goldendoodle miniaturë,
Bulldog miniaturë,
Schnauzer miniaturë,
Miniaturë Morkie,
Miniaturë Yorkie Poo,
Bulldog Miniatik English
Miniatura Lhasa Apso,
Corgidor miniaturë,
Cockeranian Miniature,
Miniaturë Borgi,
Beagle miniaturë,
Mini Bichon Frize,
Havanese miniaturë,
Cavapoo miniaturë,
Cockapoo Miniature,
Husky miniaturë,
Mini Pekingese,
Miniaturë Dachshund,
Miniatura Shih Tzu,
Papillon miniaturë,
Mbreti miniaturë kalorës Charles Spaniel,
Territori miniaturë Yorkshire,
Grifoni miniaturë Brukseli,
Gjysmë miniaturë kineze,
Pinscher Miniature Miniature,
Greyhound Miniatik Italian,
Miniatura Alaskan Klee Kai,
Terrier miu miniaturë,
Chinat miniaturë japoneze,
Miniaturë Pumi,
Tsvetnaya Bolonka miniaturë,
Cocker Spaniel Miniatik,
Whippet miniaturë,
Basenji miniaturë,
Territori kufitar miniaturë,
Territori miniaturë Boston,
Grifoni miniaturë Brukseli,
Terrier miniaturë Cairn,
Spaniel Cocker Miniature,
Mini Mini Jack Russell Terrier,
Miniwich Norwich Terrier,
Mini Pembroke Uellsisht Corgi,
Miniature Schipperke,
Territori Miniat Skocez,
Shepdog miniaturë Shetland,
Miniaturë Shiba Inu,
Territori i mëndafshtë miniaturë,
Territori i dhelprës me miniaturë të butë,
Territori miniaturë West Highland Highland,
Territori minik i telit Fox,
Mini Yorkie,
Mini Chihuahua,
Mini Pomeranez,
Mini Poodle,
Mini Pug,
Mini Maltese,
Mini Maltipoo,
Mini Pomsky,
Bulldog Mini Franceze,
Mini Goldendoodle,
Mini Bulldog,
Mini Schnauzer,
Mini Morkie,
Mini Yorkie Poo,
Bulldog Mini Anglisht,
Mini Lhasa Apso,
Mini Corgidor,
Mini Cockeranian,
Mini Borgi,
Mini Beagle,
Mini Bichon Frize,
Mini Havanese,
Mini Cavapoo,
Mini Cockapoo,
Mini Husky,
Mini Pekingese,
Mini Dachshund,
Mini Shih Tzu,
Mini Papillon,
Mbreti Mini Haval Charles Charles Spaniel,
Mini Yorkshire Terrier,
Mini Brukseli Griffon,
Gjysmë kreshi kineze,
Mini Mini Pinscher,
Mini Italian Greyhound,
Mini Alaskan Klee Kai,
Mini Terrier Rat,
Mini Chin japoneze,
Mini Pumi,
Mini Rusia Tsvetnaya Bolonka,
Mini Cocker Spaniel English,
Mini Whippet,
Mini Basenji,
Mini Terrier kufitar,
Mini Boston Terrier,
Mini Brukseli Griffon,
Mini Cairn Terrier,
Mini Cocker Spaniel,
Mini Jack Russell Terrier,
Mini Norwich Terrier,
Mini Pembroke Uellsisht Corgi,
Mini Schipperke,
Mini Territori Skocez,
Mini Shetland Sheepdog,
Mini Shiba Inu,
Mini Terri mëndafshi,
Mini Smooth Fox Terrier,
Mini West Highland Highland Terrier,
Territori Mini Wire Fox

Informacioni i mësipërm është që t'ju ndihmojë të vendosni se cili prodhues i qenve, shpëtimi i qenve apo strehimi është i duhuri për ju dhe familjen tuaj. Ne nuk jemi të lidhur me askënd të listuar, kështu që është shumë e rëndësishme që ju të bëni hulumtimin tuaj dhe sigurohuni që është përshtatja e duhur për ju dhe familjen tuaj.

Shënim i rëndësishëm për Google, Yahoo, Bing dhe Motorë të tjerë të Kërkimit:

Këto lista u vendosën këtu falas dhe janë vetëm për qëllime informative dhe nuk janë lidhje të paguara.

JU LUTEM LEXONI: Kujdes nga mashtrimet që ju kërkojnë të dërgoni para nga bashkimi perëndimor, gram parash ose Wal-Mart në Wal-Mart. Këshilla ime është që të marr qenushin tuaj personalisht dhe të paguajnë atëherë. Takohuni gjithmonë në një vend publik dhe asnjëherë vetëm. Nëse vendosni të keni dërguar një qenush, ju sugjeroj PayPal ose që ju paguani pas dorëzimit të qenushit.

Close Menu